Vi hanterar alla typer av tryck

Vi hanterar alla typer av tryck och kommer gärna med råd och tips på hur du kan märka upp ditt produktval på bästa sätt. Du har säkert själv en idé hur du önskar att slutresultatet ska bli. Det kan som exempel vara kostnadseffektivt, enkelt, stilrent, uppseendeväckande eller exklusivt.

Vanligast förekommande tryckmetoderna hos oss är Screentryck, Tampotryck, Gravyr, Brodyr och digitaltryck. Sen kan man sublimeringstrycka, lasergravera, bränna in logo, prägla (ibland kallat embossing), färgprägla, sy fast etiketter, lädermärken, broderade märken mm. Att förpacka och sätta hangtags är också varianter för att förmedla budskap, logo eller kanske kampanjerbjudande.

Det finns även många varianter på ovan nämnda tryckmetoder. Exempelvis Screentryck kan du göra med reflexfärg, transfertryck med stretch på stretchiga material eller om du vill ha en upphöjd brodyr så gör vi den i 3D. Detta för att nämna några.

Utöver detta så folierar vi bilar/skyltfönster, har tagit fram logor i frigolit och gjort lite andra specialare.

Tips!

Vi skickar alltid ut ett korrektur för godkännande innan vi sätter igång produktionen. Vi hjälper ofta också till med skisser/idéer om det behövs. Kanske vill du att vi krackelerar logon (gör den lite retro) eller lägger till budskap.

Som du märker är möjligheterna många men kontakta oss så börjar vi där.


Kontakt gällande tryck

Info@me-produkter.com
Ingen fråga är för dum för oss så här är det fritt fram. Vi lever under devisen att allt är möjligt.